сряда, 30 май 2012 г.

Часовникът – перфектният дамски подарък


Всеки мъж знае, че жените обичат подаръци, а когато дойде някой специален ден те очакват някоя страхотна изненада. Всеки знае, че да угодиш на една жена може да се окаже същинско предизвикателство, но мисля че всички трябва да сме съгласни, че резултат ще си заслужава. Какво обичат жените? Обичат стилните аксесоари. А кой е най – добрият аксесоар, който ще е и страхотен подарък? Часовникът разбира се. Дамският часовник е една дяволски добра идея за подарък. Идеята е налице, но как да изберете перфектният часовник. Изборът на цвят, верижка, дизайн и т.н. е изцяло ваша работа. Ние ще се опитаме да ви помогнем малко с техническите характеристики на часовника.

Ако жената до Вас е запален спортист, за нея би бил перфектен спортният модел часовници, със силиконови каишки и задължително със стъкло от минерал кристал. Това стъкло е много добре защитено от надраскване. Другият модел стъкла от сапфир кристал е също много добре защитено от надраскване, но то е по – чупливо. Тази характеристика се отнася за всички часовници, а не само за спортните модели. Друг важен момент в избора на дамски часовници разбира се е марката. Едни от най – добрите марки е Charles Delon и Q & Q. Те са изключително известни на нашият пазар и се характеризират с огромното си разнообразие и стилен дизайн.

Друго сериозно предимство е цената. Достъпна за всеки потребител, и осигуряваща максимална наслада от носенето на часовника. Двете марки ще Ви предложат много голямо разнообразие от силиконови, кожени, метални часовници. Разнообразието е изключително. На пазара ще откриете над 1000 различни модела часовници от двете марки. Ценовият клас, в който попадат е както казахме по – достъпен – до 50 лв. Разбира се ако искате да направите още по – скъпа изненада на вашата приятелка ще откриете и много по – скъпи модели на по престижни марки. Ако нямате ограничения с бюджета, може да купите часовник от благороден метал, или дамски часовник обсипан със скъпоценни камъни. Всичко е свързано с вашите финансови възможности. Интернет магазините предлагат достатъчно голямо разнообразие от модели, марки и цени. Пазаруването е изцяло във вашите ръце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар